Translate

dijous, 1 de març del 2012

SENSE CONVICCIÓ

Ahir al vespre (20:00 hores) es va jugar el partit de juvenils entre el CE. Esparreguera i el Molins de Rei CF. “B”, ajornat el 5/02/2012 per la nevada, al municipal d’Esparreguera.
Com aficionat podria fer una crònica de la derrota (0-4) analitzant tècnica, tàctica, estratègia, preparació física i alguna altra cosa però, a l’hora de fer aquesta nota, el que de veritat em ve al cap és un altre aspecte.

La Convicció, element intangible que conforma l’estat d’ànim i, ja sabeu que diu el tòpic, el futbol és un estat d’ànim.

Se’ls veu sense convicció en la força del grup, no estan convençuts del que fan, ni del que entrenen, ni de les seves forces, ni d’aconseguir una victòria.

I així és molt difícil que el grup reaccioni. Els jugadors tenen un bon nivell tècnic i corren, però ho fan sense convicció, com abandonats a la força d’un destí que, inexorablement, es presentarà en forma de derrota.

Van començar bé (com quasi sempre). Poc a poc es van anar apagant com una espelma (des que vam encaixar el primer gol) per acabar els darrers 20 minuts donant una lliçó de compromís en quedar-se damunt la gespa quant el que els hi demanava el cap era marxar a la dutxa.
Ningú es va esborrar del partit, del patiment (com cada setmana), però van acabar sent una ombra a sobre del camp. Una ombra que va desaparèixer quan es va acabar la espelma.

Salut i Element motivador