Translate

dimarts, 8 de maig del 2012

MANUEL HERRERO DEIXA EL CLUB

Ahir ho va fer públic el club penjant una sintètica nota al web.
Manuel Herrero deixa el club (atenció a l’abast de la expressió “club” que no equip o coordinació).
Després d’haver col•laborat durant una desena d’ anys, sis d’ells com a directiu, i havent estat “alma mater” del futbol femení a Esparreguera, l’actual entrenador del Femení Sènior i Coordinador de Futbol Femení (segons consta a la pàgina web oficial del club), deixa el Centre d’Esports a final de temporada (atenció al termini).
Segons la nota oficial la decisió la va comunicar en Manuel Herrero el passat dia 4 de maig (divendres) i ahir dia 7 de maig (dilluns) ja es feia pública l’acceptació de la finalització de la col•laboració.
Ràpid, tot ha anat molt ràpid. Sembla que la junta directiva va esgotar durant el cap de setmana totes les possibilitats de convèncer a Manuel. Fa la sensació (i de vegades les coses són com semblen i no com són) que li van prendre la paraula a la primera, mentre que altres entrenadors han amenaçat amb dimitir més de tres vegades durant aquesta mateixa temporada, havent arribat a comunicar-ho a la plantilla i encara continuen al seu lloc. Aquesta vegada no s’ha re conduït.
Ahir mateix el president del club s’adreçava a la plantilla del Femení Cadet-Infantil i notificava que Manuel Herrero no continuarà la propera temporada; pressumiblement avui s'informarà al Femení Sènior.
Mala notícia pel futbol femení a Esparreguera. Molt mala notícia pel Centre d’Esports que perd una de les persones que més ha treballat en benefici del club i, més concretament, del futbol femení. Ell si.
Encara continuarà fins a final de temporada (si no plega o el fan plegar abans) i podré xerrar abastament amb ell de les circumstàncies que han provocat la situació, però passi el que passi i encara que el seu camí s’allunyi del Centre d’Esports seguirem sent amics i estant en contacte. Amb ell val la pena.
En Manuel Herrero (Manolo) marxa del club amb l’agraïment que li manifesta la Junta Directiva en mitja línia del comunicat (en l’altra mitja línia li accepten la decisió). Encara bo, a d’altres ni això.
Manolo, un abrazo!
Salut i Dolenta, molt dolenta notícia.